Prijava

Vaša prijava

Ekonomska škola Velika Gorica predstavit će se na Međunarodnom sajmu školovanja


Institut Educa i BHV Education početkom listopada u Zagrebu, Dubrovniku i Splitu organiziraju Dane mobilnosti i edukacije te 7. Međunarodni sajam školovanja u inozemstvu na kojima će svoje programe predstaviti 20-ak obrazovnih institucija iz Europe, SAD-a i Kanade. Ove godine jedan od izlagača bit će i Ekonomska škola iz Velike Gorice koja sudjeluje u Erasmus + projektima.

Učenici, roditelji, profesori i svi zainteresirani moći će sudjelovati na brojnim besplatnim prezentacijama i radionicama, te saznati detalje o profesionalnom usmjeravanju prema svjetskoj “Harrison Assessment Talent Solutions” metodi te o programima srednjoškolske razmjene, tečajevima jezika diljem svijeta, studiju u Danskoj, Velikoj Britaniji, Švicarskoj i SAD-u.

“Uz inozemne obrazovne institucije, ove godine prvi put sudjeluju hrvatske srednje škole i fakulteti koji su sudionici Erasmus + programa. Ideja je povezati hrvatske institucije sa inozemnima kako bi kroz suradnju započeli promoviranje Hrvatske kao obrazovne destinacije. Posljednjih nekoliko godina hrvatski fakulteti nude sve više programa na engleskom jeziku i imaju mogućnost primanja stranih studenata. Neka hrvatska sveučilišta također nude programe na talijanskom, njemačkom i mađarskom jeziku”, kažu organizatori.

 


KVAR NA DIJELU TELEFONSKIH LINIJA