Prijava

Vaša prijava

FOTO Školarci u Novom Čiču uživali u Danu bez zvona i ocjena


Učenici osnovne škole Novo Čiče danas su imali Dan bez zvona i ocjena. Vrijeme su provodili u razrednim aktivnostima koje su za njih pripremile učiteljice, a uživali su i u kazališnoj predstavi „pazi.mazi.voli”, u izvedbi Kazališta Mala Scena.

U područnim školama Bukevje i Veleševec učenici nižih razreda ugostili su autoricu Jadranku Čunčić-Bandov i proveli školski sat pun smijeha i rime u društvu fantastičnih, ručno izrađenih lutaka svoje gošće.

Učenici viših razreda dan su započeli pješačkom turom od Vukovine do Odranskog ribiča. Na povratku u školu dočekala ih je glumačka postava Kazališta Mala scena s predstavom „Debela” – višak kilograma, prijateljstvo, prve nesretne ljubavi, totalna pomutnja s prijateljem iz inozemstva, tulumarenje i sve što uz to ide, škola, prvi posao i sve ostalo što prati odrastanje (prema popularnom romanu “Debela” Silvije Šesto).

Učenicima je prezentacijom i predavanjem predstavljen projekt Razvoj školskog volontiranja uspostavom mreže volonterskih klubova Crvenog križa. U školi će biti proveden program ‘Klinci čuvalice životinja‘, kroz čiju će provedbu učenici biti upoznati s ispravnim i humanim postupcima prema napuštenim životinjama te socijalizaciji i udomljavanju napuštenih životinja u azilu.

Galerija fotografija/foto: Sanja Povoljnjak


FOTO Klas novom pobjedom u sredinu ljestvice

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda