Prijava

Vaša prijava

Uhićeni razbojnici koji su opljačkali trgovinu u Mraclinu


Policajci Službe općeg kriminaliteta dovršili su istraživanje nad 38-godišnjakom i 42-godišnjakom zbog sumnje da su počinili tri kaznena djela razbojništva, krivotvorenje isprave, prisilu prema službenoj osobi te oštećenje tuđe stvari.

Policija ih sumnjiči za razbojništvo koje se dogodilo u ponedjeljak kada su u 20.50 sati u Kašini počinili razbojništvo u trgovini.

“Pri bijegu s mjesta događaja, 38-godišnjak je počinio i kaznena djela prisile prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari na način da se nakon izdane zapovijedi policijskog službenika da zaustavi automobil, zaletio u službeno vozilo u kojem su se nalazili policijski službenici”, kažu iz policije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su osumnjičeni u listopadu ove godine počinili još dva razbojništva i to 13. listopada u trgovini u Mraclinu, u Ulici Braće Radić, gdje su zaposlenicama prijetili pištoljima i uz uporabu snage ukrali oko 16 tisuća kuna. Također sumnjaju da su 4. listopada u Vrbovcu, Dubravi, na isti način – uz prijetnju vatrenim oružjem i uporabu tjelesne snage, od zaposlenica trgovine ukrali novac i cigarete. Šteta je tada bila 7.720 kuna.