Prijava

Vaša prijava

Zanimljiv filmski tjedan u Kinu Gorica


Sutra na repertoar Kina Gorica dolaze dva nova filmska naslova. Mlađa publika moći će uživati u animiranom filmu Moja čudovišna obitelj koji sinkroniziran na hrvatski jezik. Priča govori o obitelji Wishbone koja je daleko od sretne obitelji, a stvar postaje još i gora kada ih zla vještica Baba Yaga sve pretvori u čudovišta. Kako bi maknuli prokletstvo, obitelj progoni vješticu širom svijeta i u toj avanturi života svašta prolaze. Film možete pogledati do utorka od 18 sati, osim u petak kada nema projekcije i nedjelje kada je pomaknuta za 18,30 sati.

Malo starija publika moći će uživati u avanturi nordijskog boga Thora, najstarijeg Odinovog sina. Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije. Režiju potpisuje Taika Waititi, a uloge tumače Chris Hemsworth, Tom Hiddleston i Cate Blanchett. Pogledati ga možete u četvrtak, subotu, ponedjeljak i utorak od 20 sati.

U petak je organiziran poseban program. U 11 sati održat će se Matineja za umirovljenike, a u sklopu nje bit će prikazan film Victoria i Abdul. Režiju potpisuje Stephen Frears, a uloge tumače Judi Dench, Ali Fazal i Olivia Williams. Za umirovljenike je ulaz besplatan.

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana audiovizualne baštine održat će se projekcije dva domaća filma. U 18 sati bit će prikazan film Vladimira Tadeja „Tajna starog tavana“, a u 20 sati „Breza“ Ante Babaje. Ulaz na obje projekcije je besplatan.

Revija „RENDEZ VOUS AU CINEMA“ u nedjelju na platno goričkog kina donosi dramu Mie Hansen-Love „Zbogom prva ljubavi“. Projekcija će se održati u 20,30 sati, a ulaz je također besplatan.