Prijava

Vaša prijava

Dvije prometne nesreće na istom raskrižju, policija traži pomoć građana


Policija moli građane za pomoć kako bi što prije razjasnili razloge dviju prometnih nesreća na istom raskrižju u Velikoj Mlaki.

Prva od prometnih nesreća s nerazjašnjenim okolnostima bila je u petak oko 22,15 sati. Tada je 40-godišnjak u Nissan Micri zagrebačkih registracija vozio Zagrebačkom ulicom, a na raskrižju s Industrijskom ulicom prednjim dijelom vozila naletio je na bočnu stranu Audija A3 također zagrebačkih registracija koji je vozio 28-godišnjak.

“Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, odnosno tko je od sudionika ušao u raskrižje dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo, molimo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6221-144 ili 192“, kažu iz policije i dodaju kako se na isti broj očevici mogu javiti i za drugu prometnu nesreću.

U utorak 14,20 sati u Velikoj Mlaki u prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene dvije osobe. Naime, prema policijskom očevidu 45-godišnjakinja je vozila Fiat Punto zagrebačkih registracija Zagrebačkom ulicom iz smjera Velike Gorice, a ulaskom u raskrižje s Industrijskom ulicom naletjela je na desnu bočnu stranu automobila marke Ford Ka zagrebačkih registracija kojim je upravljao 64-godišnjak. Kao i u prošlom slučaju, vozač je iz Industrijske ulice vozio u smjeru sjeveroistoka.