Prijava

Vaša prijava

Prometna nesreća u Lukavcu: Vozač u alkoholiziranom stanju prešao vozilom u prometnu traku iz suprotnog smjera


Sinoć u 21,30 sati u Lukavcu dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Morala je intervenirati i ekipa hitne pomoći. Prema rezultatima policijskog očevida nesreći je kumovao alkohol.

37-godišnji vozač pod utjecajem alkohola upravljao je automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka Tratinskom ulicom u smjeru juga. Dolaskom do kućnog broja 27 prešao dijelom vozila prešao je u traku suprotnog smjera i naletio na lijevu stranu vozila zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 28-godišnjak. Mlađem muškarcu pomoć je pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu“, doznali smo iz PUZ-a.

Pukom srećom izbjegnuta je veća tragedija. Naime, na ulici u trenutku nezgode nije bilo pješaka.

„Ovako je Tratinska ulica u Lukavcu izgledala sinoć oko 21,30 sati. Na svu sreću bez poginulih, što sigurno ne bi bio slučaj da se tu zatekao koji pješak, budući da je sa suprotne ulice u kanalu 50-tak metara dalje završilo drugo vozilo i zaustavilo se tako da su mu zadnji kotači bili u zraku iznad ruba kolnika a prednji u kanalu. Moja kći je tuda prošla 20 minuta ranije. Iskoristio bih ovaj nesretni slučaj da još jednom apeliram i molim odgovorne da se u Lukavcu napravi nogostup!!!!! NIJE TO LJUDI MOJI LUKSUZ, TO JE PITANJE ŽIVOTA I SMRTI!!!!”, napisao je na svom profilu mještanin Stipa Šajnović.