Prijava

Vaša prijava

Povodom svetog Nikole razveselili ih poklonima


Povodom obilježavanja blagdana svetog Nikole u Centru za socijalnu skrb danas su podijeljeni poklon paketi najmlađim korisnicima. Devedeset sedmoro djece iz 40 obitelji, korisnika zajamčene minimalne naknade, dobilo je pakete u kojima se nalaze slatkiši i prehrambeni proizvodi, a Udruga „Ti si OK“ donirala je mališanima puzzle.

„S tom udrugom imamo jako dobru suradnju. Oni su našim mladim korisnicima donirali puzzle, koje su jako interesantne djeci i sigurna sam da će ih razveseliti. Moram naglasiti kako je ova akcija jako dobro primljena kod naših mladih korisnika, mogu osjetiti zajednica misli na njih i da nisu sami“, rekla je Silvana Majetić iz Centra za socijalnu skrb.

U ovu hvalevrijednu akciju uključili su se i Antonio, Petra, Marta, Dario i Gabrijela, učenici 4. razreda Područne škole „Rakitovec“.

„Djeca su oduševljena što su dobila priliku sudjelovati u ovoj akciji. Odgajam ih u duhu tolerancije i prijateljstva. Ovo je dobra prilika da izađu iz svoje sredine i posjete Veliku Goricu, ali i da pomognu svojim vršnjacima“, objasnio je njihov učitelj Miroslav Grahovac.

Akciju je podržao i Grad Velika Gorica koji je financirao nabavku poklona za djecu.

Galerija fotografija