Prijava

Vaša prijava

U godinu dana obnovile krov i izradile kupaonicu


 

U subotu je u Vatrogasnom domu održana redovna godišnja skupština Društva žena Buševec gdje se predstavio rad Društva u 2017.godini, financijski izvještaj, no i program rada za 2018. godinu. Među najvećim pothvatima i humanitarnim aktivnostima prethodne godine istaknula se kompletna obnova krova sumještanki te izrada kupaonice.

Uz ove dvije velike akcije, tu su darivanje djece za Svetog Nikolu, razne manje akcije kroz godinu te redovite pomoći u potrepštinama i znacima pažnje osobama slabijeg imovinskog stanja iz mjesta i okolice. „Najbitnije nam je da sve članice djeluju dobrovoljno i u interesu zajednice s glavnim ciljem podizanja standarda života onima kojima je to potrebno.“, poručuje Društvo žena.

24.03.2018. Skupština Društva žena Buševec. Foto: Ivana Kovačević

Humanitarne i vrijedne akcije Buševčanki pohvalili su gosti iz drugih društava i udruga u okolici, no i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Velike Gorice Zvonko Kunić. Nakon završetka skupštinske procedure predsjednica Društva žena Buševec Lidija Rožić podijelila je zahvalnice donatorima, a svi su okupljeni gosti i članovi uz večeru i grupu „Dinacordi-Luna band“ nastavili  druženje do dugo u noć.

24.03.2018. Skupština Društva žena Buševec. Foto: Ivana Kovačević