Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica i Atena od sada izravno povezani


Tradicionalnim vodenim pozdravom u Zračnoj luci Franjo Tuđman dočekan je prvi let na izravnoj liniji Atena – Zagreb najvećeg grčkog zrakoplovnog prijevoznika Aegean Airlines.

Aegean Airlines će Veliku Goricu i Atenu izravno povezivati tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i subotom, i to tijekom ljetnog reda letenja. Prigodna svečanost u povodu inauguracijskog leta Aegean Airlinesa održana je u prostoru međunarodnog odlaska Zračne luke Franjo Tuđman.

„Uvjeren sam da će ova dugo očekivana linija Aegean Airlinesa, koja već dugi niz godina dobiva nagradu za najbolju regionalnu europsku zrakoplovnu kompaniju, pridonijeti daljnjem jačanju turističke i poslovne razmjene, kao i unaprjeđivanju i jačanju gospodarskih i drugih međudržavnih odnosa. Puno je toga što narodi Grčke i Hrvatske mogu naučiti jedni od drugih, s obzirom na to da su obje zemlje prepoznatljive povijesne i gastronomske turističke destinacije“, izjavio je Stavros Tsiepas, veleposlanik Helenske Republike u Republici Hrvatskoj.

 


Humanitarna akcija