Prijava

Vaša prijava

Ljubitelji komedija i horora doći će na svoje


Dva nova filmska naslova našla su se na repertoaru Kina Velika Gorica. Od sutra pa do 30. svibnja, osim tijekom vikenda, možete pogledati komediju „Osjećam se lijepa“.

Nakon oporavka zbog traumatične nezgode, Renee se budi kao nova osoba, odagnavši staru nesigurnu verziju sebe daleko u zaborav. Ozljeda glave donijela joj je nevjerojatnu količinu samopouzdanja, zarazno je sretna i neupitno zadovoljna sobom. Novi stav i pogled na sebe, omogućuje joj da okrene novi list i otpočne potpuno novi život.

Film će se prikazivati od 19 sati.

Horor „Loš samaritanac“ donosi priču o provalniku koji pokušava spasiti ženu vezanu lancima, koju je pronašao u kući. Nakon što je obavijestio policiju o ženi, koju je ostavio za sobom u kući, postaje meta razotkrivenog psihopata. Režiju potpisuje Dean Devlin, a uloge tumače : David Tennant, Kerry Condon i Robert Sheehan.

Film možete pogledati od 21 sat u četvrtak, petak, ponedjeljak, utorak i srijedu.

Umirovljenici u petak na besplatnoj Matineji za umirovljenike mogu pogledati komediju „Klub zadovoljnih žena“. Režiju potpisuje Bill Holderman, a glavne uloge tumače Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen i Mary Steenburge.

Projekcija će početi u 11 sati.