Prijava

Vaša prijava

FOTO Završno predstavljanje projekta vrijednog 250.000 kuna


Srednja strukovna škola Velika Gorica i Elektrotehničko društvo Zagreb u partnerstvu su realizirale projekt “Primjena suvremenih tehnologija zavarivanja u radu s učenicima srednjih strukovnih škola”, koji su sufinancirali Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH i Zagrebačka županija u ukupnom iznosu od 250.000 kuna. Provedba Projekta započela je početkom ove godine, a završena je jučer u prostoru Srednje strukovne škole.

Cilj projekta bio je opremiti dva radna mjesta za obuku zavarivanja, u radionici za praktičnu nastavu učenika te praktična edukacija nastavnika i demonstratora u Srednjoj strukovnoj školi. Radna mjesta su opremljena suvremenom opremom za zavarivanje, radnim stolovima s odstranjivanjem štetnih plinova te potrebnom zaštitnom opremom i priborom. Time se omogućilo učenicima upoznavanje, praktično savladavanje i korištenje suvremenih tehnologija zavarivanja te stjecanje novih znanja i vještina koja će moći koristiti u budućem radu ili daljnjem obrazovanju kao i povećanju vlastitih kompetencija sukladno zahtjevima tržišta rada.

Završno predstavljanje je održao mr. sc. Krunoslav Pilko, koordinator projekta, a nazočni su bili, osim nastavnika struke, također nastavnici iz srednjih strukovnih škola drugih središta i predstavnici Zagrebačke županije.

Galerija fotografija