Prijava

Vaša prijava

FOTO 500 biciklista na 3. Turopoljskoj Milji


Skoro 500 biciklista različitih dobnih skupina sudjelovalo je jučer na biciklijadi 3. Turopoljska Milja u organizaciji Udruge VG Tur Team. Biciklistička manifestacija, koju organizatori nazivaju cikloturističkim događajem, vozi se pod motom ”Upoznaj bolje Turopolje”. Proklamirani cilj je potaknuti što više sudionika na aktivan život u biciklizmu, prvenstveno u Turopolju i Zagrebačkoj županiji.

Jučerašnji ciklomaraton od 55km, s pet stajališta odnosno odmorišta, krenuo je 15 minuta nakon 10 sati ispred CB Bambus (Pleška 38) i išao je preko Novog Čiča (1. stajalište), Vukovine, Turopoljskog Luga (2. stajalište), Pešćenice, Gornjeg Vukojevca (3. stajalište), Pustika, Krušaka, Ključić Brda (4. stajalište), Male Bune do cilja ispred Caffe bara Bambus. Do polovice rute biciklisti su imali ugodno vrijeme, sunčano, ali ne vruće, kasnije ih je kiša ‘okupala’ tako da su na cilj došli oko pola sata kasnije od predviđenog.

Sve sudionike, malo umorne i zadovoljne prevezenom trasom, za željenu okrjepu dočekao je gulaš i roštilj. Višesatno druženje nastavljeno je uz glazbu te izvlačenje tombole za veliki broj atraktivnih nagrada.

Galerija fotografija