Prijava

Vaša prijava

FOTO HNK Gorica pobijedila Kustošiju


Gorički prvoligaš je seriju odigravanja trening utakmica nastavio danas na glavnom terenu Gradskog stadiona protiv drugoligaša Kustošije i zabilježio minimalnu pobjedu. Trener Sergej Jakirović je na teren izveo rezervnu postavu s nova dva igrača koji su na probi, Moro i Remsey. Domaćin je došao u vodstvo u uvodnoj fazi susreta pogotkom Dabre u 4. minuti, a neposredno pred odlazak na odmor prednost je udvostručio Arshakyan. Između ta dva pogotka igra je bila uglavnom ravnopravna i odvijala se između dva šesnaesterca bez izrazitih prigoda za pogodak. U drugom poluvremenu gosti su bili poduzetniji i zasluženo su smanjili zaostatak u 60. minuti golom Golubovića, koji je iskoristio pogrešku stopera domaće momčadi i prizemnim šutom s desne strane pogodio suprotnu malu mrežicu.

Na igralištu su nastavljeni radovi nužni za postavljanje reflektora i danas je izbetoniran temelj za prvi od četiri reflektorska stupa. Izmijenjena su i stara vrata na glavnom ulazu u klupske prostorije odnosno tajništvo, ugrađena su klizna vrata s automatskim otvaranjem odnosno zatvaranjem.

Galerija fotografija

Trening utakmica

HNK Gorica – NK Kustošija 2:1 (2:0)

Velika Gorica. Gradski stadion. Gledatelja 100. Utorak, 28.08.2018., 17 sati. Sudac: I. Antunović. Pomoćnici: D. Mužar i J. Vitez (svi Velika Gorica). Strijelci: 1:0 – Dabro (4), 2:0 – Arshakyan (45), 2:1 – Golubović (60).

HNK GORICA: Branescu, Musa, Moro, Krizmanić, Čabraja, Šroler, Zenko, Žutić, Dabro, Matošević, Arshakyan (još su igrali: Ramsey, Bakula, Ćosić). Trener: Sergej Jakirović.

KUSTOŠIJA: Od trenera Denisa Bezera nismo dobili popis igrača (dvije postave).


Izložba inovacija u Ivanić Gradu