Prijava

Vaša prijava

FOTO Za Velikogoričankom Marinom Jakšić poludjeli su u Turskoj, ali ona se ne da, u Gorici kuje veliki plan!


Marina Jakšić, Velikogoričanka koju svako malo viđate u tv reklamama, jumbo plakatima ili katalozima, a tekstove njezinih pjesama slušate na radio postajama, zapravo je magistrica nutricionizma, koja osim što daje savjete o prehrani, odlično i kuha. Ljubav prema orijentalnoj kuhinji Marinu je usmjerila prema turskom tržištu gdje pred tv kamerama priprema kulinarske specijalitete. Obišla je gotovo cijelu Tursku i aktivno se služi turskim jezikom.

„Tursku posjećujem redovno budući da volim taj orijentalni duh, veselje, lijepo gostoprimstvo, pozitivnu energiju, a najviše njihovu hranu. Spletom okolnosti i sasvim  neplanirano dogodile su se mnoge stvari koje su me usmjerile prema turskom tržištu. Ekipa iz managementa u Turskoj prepoznala je moje kvalitete obrazovanja, kuhanja i televizijskog iskustva i sve spojila u jedno kao potencijalni idejni projekt za tursko tržište. Za sada ne smijem previše o tome govoriti, no jako se veselim budućim radovima na turskom tržištu. Spojili smo sve u jedno: nutricionizam, prehranu, TV i voditeljstvo. Riječ je o velikom projektu na kojem radi veći broj ljudi i bez kojih sve ovo što radimo ne bi imalo smisla. Svatko je odgovoran za jedan dio i nitko se ne petlja drugom u njegovo polje stručnosti tako da sve odlično za sada funkcionira“, kaže Marina. Iako se već ukorijenila u Turskoj, obožava svoju Veliku Goricu u kojoj želi otvoriti nutricionistički centar.

„Iz iskustva ne volim previše govoriti o budućim planovima jer budući da uvijek na to mogu utjecati neki neplanirani faktori sa strane. Bit će kako treba biti no realna je činjenica da se ništa neće napraviti samo od sebe ako se čovjek sam ne pokrene. Kako na poslovnom tako i u privatnom životu. Otkrit ću vam da dovršavam pisanje jedne knjige i da mi je želja otvoriti nutricionistički centar u Velikoj Gorici za koju smatram da je odličan grad za život“, ističe Marina.