Prijava

Vaša prijava

Španjolac ostao u šoku: Organizirali mu svečanost i nagradili ga bonom od 200 eura


Zračna luka Franjo Tuđman i dalje bilježi rekorde u prometu putnika. Prošle godine po prvi put u povijesti zagrebačke zračne luke zabilježen tromilijunti putnik. Ove je godine taj broj dosegnut čak 34 dana ranije u odnosu na prošlu godinu. Sretni, tromilijunti putnik Zračne luke Franjo Tuđman u 2018. godini registriran je na letu Croatia Airlinesa OU470 Zagreb – Pariz.

Na šalteru za registraciju putnika organizirana je prigodna svečanost, a Jesus Romero tom prigodom nagrađen je poklon bonom od 200 eura.

– Jako sam iznenađen i sretan, te zahvaljujem na nagradi. Drugi put sam u Zagrebu, Zagreb je prekrasan grad, a sijedeći put ću dovesti i svoju suprugu i to u lipnju iduće godine – izjavio je Jesus.
Međunarodna zračna luka Zagreb d.d. od početka godine bilježi kontinuirani rast broja putnika. U prvih 10 mjeseci 2018. godine kumulativni rast broja putnika iznosi osam posto, a nastavak rasta bilježi se i u prvoj polovici mjeseca studenoga.

Zabilježeni rast izravno je utjecao i na značajno raniju registraciju tromilijuntog putnika u 2018. godini, čak 34 dana ranije u odnosu na prošlu godinu. Međunarodna zračna luka Zagreb već 19 mjeseci zaredom bilježi pozitivne stope rasta prometa, a do kraja godine očekuje kumulativan rast od osam posto, odnosno cca 3,35 milijuna putnika.