Prijava

Vaša prijava

Gdje, tko i kad za “Prosinac u Gorici”: Jacques, Retrodukcija, Adastra…


Adventska priča u našem gradu, cijeli niz manifestacija pod nazivom “Prosinac u Gorici”, počet će u nedjelju u 18 sati, kad je na rasporedu paljenje prve adventske svijeće. Program će se tog prvog dana nastaviti koncertom Mate Grgata, zasad još relativno nepoznatog pjevača s iskustvom iz opera i klapskog svijeta, ali i čovjeka s glasom koji se, vjerujte nam na riječ, isplati čuti…

Nakon prvog dijela programa, nastavak slijedi četiri dana poslije, u četvrtak, kad se Predstavom na ledu otvara klizalište. Što nas sve čeka u nastavku prosinca, pogledajte na rasporedu koji su objavili organizatori.

Udarni dan bit će Dan grada, 13. prosinca, kad će nastupati Slavonske lole, a dan poslije na rasporedu je koncert “Goričani za Goričane”, na kojem će pjevati Jacques Houdek, Ivana Kindl i Vanda Winter. U međuvremenu će raditi i Božićno selo, u kojem će biti radionice za djecu, nekoliko puta klinci će moći uživati u dječjem disku, a najava nudi i cijeli niz drugih događanja. Sve će završiti dočekom Nove godine, na kojem će nastupiti grupa Kings.

Sve to ove će se godine događati oko Muzeja Turopolja. S prednje strane će biti klizalište, sa stražnje pozornica, bit će tu i adventskih kućica s gastronomskom ponudom… Još malo pa kreće.