Prijava

Vaša prijava

Prvi vikend u ožujku rezerviran za fašničko ludilo, prijave su već počele


Nakon što smo “odradili” božićne blagdane, nastupio je siječanjski mir i dobro, malo mirnije i tiše razdoblje godine. Međutim, to ne znači da se već ne mogu raditi planovi za puno živahnije dijelove godine, za projekte koji iz godine u godine uveseljavaju Goričane. Kao, primjerice, za Turopoljski fašnik.

Ove godine na redu je 110. izdanje fašnika, ponovno se očekuju maškare i fašničke skupine iz cijele Hrvatske. Vrijeme radnje je prvi vikend u ožujku, s centralnim događajem u subotu, 2. ožujka. Fašnička povorka krenut će u 14 sati od Školske ulice, ići će Zagrebačkom sve do Parka Franje Tuđmana, nakon čega će se svi okupiti na velikoj fešti. Dan poslije, u nedjelju 3. ožujka, održat će se i Mali fašnik, na kojem će se pod maskama družiti velikogorički osnovnoškolci i polaznici dječjih vrtića.

Prijave su otvorene, svi željni fašničkih ludorija mogu popuniti prijavnicu OVDJE, a zatim je poslati na e-mail tzvg@tzvg.hr ili faxom na broj 01 3458 462. Najavljene su i bogate nagrade, no one su u svemu ovome ipak manje važne. Puno je važnije da nas opet očekuje puno dobrog raspoloženje i lude fašničke zabave…