Prijava

Vaša prijava

Fuji do Skoplja! Marina i njezini klinci oduševili i gosta iz Makedonije


Priča o Fujiju, judo klubu osoba s invaliditetom, osvaja srca po cijeloj Hrvatskoj, Europi i svijetu. Sve ono što rade Marina Drašković i njezina ekipa samo po sebi je sasvim dovoljno da ostaneš impresioniran, zadivljen, oduševljen, a pogotovo je to slučaj kad se s njihovim radom i trudom upoznaš iz prve ruke. Kao što je to slučaj s gostom iz Makedonije koji je u subotu došao na trening Fujija…

Igor Paskoski je magistar znanosti edukacije u sportu i trener u judo klubu Mioki iz Skoplja, najuspješnijem klubu u Makedoniji.

“Igor nas je posjetio sa željom da u budućnosti pokrenemo suradnju između naših klubova, a mi smo tu ideju s veseljem prihvatili. Fuji do Skopja!”, objavili su iz kluba na svojoj Facebook stranici.

Fuji definitivno nezaustavljivo raste, njegov je značaj i važnost sve više prepoznata, u tolikoj mjeri da je sad došlo i do velikog zaokreta. Ne tako davno u Fujiju su se borili za pozornost i pažnju, da netko vidi i shvati što se to tamo radi, a danas to svi znaju i prepoznaju. Pa je tako i HTV objavio jedan lijep prilog o Fujiju.

– Baš je super kad više nisi ti taj koji moli nekoga da napravi prilog, već tebe zovu jer su čuli za mrak priču. Ali Fujijeva obitelj to i  zaslužuje – kazala je zadovoljna Marina Drašković.

Važna i izuzetno uspješna godina je iza ovog posebnog kluba, a sve govori da će u budućnosti Fuji biti sve veći, sve jači, sve važniji… Kao što to, kako kaže Marina, i zaslužuje.