Prijava

Vaša prijava

Vrijeme rukometa: Gorica poziva klince da krenu u svoju rukometnu priču


Vrijeme je rukometa, kao i svakoga siječnja, ali ovoga se puta to ne odnosi samo na gledanje utakmica iz Njemačke i Danske, navijanje za naše rukometaše, komentiranje Duvnjakovih golova i Červarovih time-outova uz jutarnju kavu… Kad je o Velikoj Gorici riječ, formulacija “vrijeme rukometa” znači i da je vrijeme da se krene s rukometom. I da netko od naših klinaca jednog dana možda dođe do toga da tijekom siječnja bude na nekom od velikih turnira, da se i njegovi golovi komentiraju po kafićima, uz jutarnju kavu.

Naime, HRK Gorica, naš dugogodišnji prvoligaš, objavio je poziv zainteresiranim dječacima da se jave u klub i da započnu svoju rukometnu karijeru. Prvi uvjet je da dijete ima izmeđ sedam i 14 godina, a drugi uvjet je da želi igrati sport koji se u Hrvatskoj može nazvati i nacionalnim. Ukoliko su ispunjena ta dva uvjeta, preostaje samo javiti se na broj telefona 095 88 39 528, treneru Marinku Karavaniću, ili na e-mail hrk.gorica@gmail.com.

U dresu Gorice su igrali, između ostalih, i aktualni reprezentativac Zlatko Horvat, i povremeni reprezentativac Ilija Brozović, ali i cijeli niz uspješnih rukometaša, koji su dokaz da se i preko Gorice može doći do vrha. Naravno, još je važnije što je ovo prilika da djeca odrastaju uz sport, kao dio kolektiva, da se nauče odgovornosti i poštivanju autoriteta trenera… Sve u svemu, prilika koju je, ako dijete voli rukomet, šteta propustiti.