Prijava

Vaša prijava

HNK Gorica časti navijače: Besplatan bus za Koprivnicu, uz hranu i piće!


Nakon velike, nezaboravne pobjede protiv Rijeke na Rujevici na otvaranju prvenstvenog proljeća, koju je pratilo i tridesetak goričkih navijača, u HNK Gorici odlučili su počastiti vjerne “kibice” gostovanjem u Koprivnici. Potpuno besplatno, bez ikakve naknade, klub vodi sve zainteresirane na utakmicu protiv Slaven Belupa. Organiziran je autobus, a u aranžman je uključena i ulaznica za utakmicu, sendvič i voda.

&

[TVOJA GORICA TE TREBA]

❗
🥳
⚽
Obavijest za navijače!Nakon sjajnog otvaranja drugog dijela sezone pobjedom u Rijeci, klub…

Gepostet von HNK Gorica am Mittwoch, 6. Februar 2019

Stvar je, dakle, prilično jednostavna. Dovoljno je prijaviti se na e-mail gostovanja@hnk-gorica.hr, okupiti ekipu oko sebe i zaputiti se prema Koprivnici… Vremenska prognoza kaže da će u subotu u Podravini vladati proljetni uvjeti, očekuje nas sunčan dan i temperatura od desetak stupnjeva, što je odličan dodatak ovoj priči o nogometnom izletu u grad do kojeg vožnja traje oko sati i 15 minuta.

Nešto slično HNK Gorica je organizirala i u prvom dijelu prvenstva, kad se išlo na gostovanje kod Intera u Zaprešiću, a u drugom pokušaju bi, kako kažu prve najave, autobus lako mogao biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Tridesetak navijača već se prijavilo, ostalo je još maksimalno toliko mjesta, što će reći da ne bi bilo loše čim prije ugrabiti svoje mjesto u navijačkom busu. Krajnji rok je petak u 18 sati… Utakmica se igra u subotu u 15 sati.


Svjetski dan igre u školi