Prijava

Vaša prijava

Jandroković u Velikoj Gorici predstavio izbornu strategiju za Europarlament


Kreće borba za Europski parlament! Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković u obilasku je svih županijskih organizacija stranke pa je tako nakon Osječko-baranjske županije posjetio i Zagrebačku. U vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici sinoć je održana sjednica Županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije, na kojoj je Jandroković sve prisutne članove stranke upoznao s planovima.

– U ponedjeljak smo na sjednici predsjedništva HDZ-a donijeli odluku o osnivanju izbornog stožera za izbore za Europski parlament. To za glavnog tajnika znači obilazak svih županijskih organizacija, razgovor s članovima te upoznavanje s planovima. Ovo je jedna pripremna faza, u kojoj stranka prelazi u izborni mod. Osnivamo izborne stožere na razinama županija, gradova i općina, i na taj način upoznajemo naše članove s izbornom strategijom i programom. Vjerujem kako ćemo pronaći najbolja i najkvalitetnija rješenja za ovaj dio Hrvatske – rekao je Jandroković.

Na sastanku je glavni tajnik pozvao članove da aktivno provode politiku stranke te im poručio kako je njihova snaga upravo u širini, koja se proteže od centra prema desnici. Inače, izbori za Europski parlament su od 23. do 26.svibnja.