Prijava

Vaša prijava

Pljačka u “tuđmancu”: Napali 69-godišnjaka i ukrali mu više tisuća kuna!


Zvuči zastrašujuće, gotovo nevjerojatno za grad poput Velike Gorice, ali iz policijske uprave stiže vijest kako su u samom središtu grada, u vrijeme kad je najveći dio stanovnika još itekako budan, dvojica lopova opljačkali čovjek od 69 godina i odnijeli mu velik novac! I sve se to dogodilo jedva 200 metara od goričke policijske postaje!!!

Bio je utorak navečer, oko 21 sat, kad je 69-godišnjak prolazio Parkom Franje Tuđmana. Dvojica muškaraca su mu prišla, savladali su ga i ukrali mu sav novac koji je imao kod sebe. Prijavljena šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, što govori da čovjek koji je bio meta napada, lako je moguće, nije slučajno odabran. U blizini je nekoliko bankomata, mogući scenarij je da su pljačkaši čovjeka “snimili”, pratili i iskoristili trenutak…

Više detalja o ovom slučaju donijet će policijska istraga, a do tad nam preostaje jedino biti u blagom šoku. Jer kako ne biti šokiran nečime što balansira između lude hrabrosti i drskog bezobrazluka, što je definitivno najbolji opis za pljačku koja se dogodi u 21 sat navečer, kad se ljudi još najnormalnije kreću gradom, i to u neposrednoj blizini policijske postaje… Ostaje samo za nadati se da će počinitelji biti što prije pronađeni i uhićeni, sve drugo donijelo bi nove razloge za zabrinutost u gradu koji je proglašen jednim od najsigurnijih u državi.


MOST u novim prostorima, pozvali građane na razgovor

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU