Prijava

Vaša prijava

Četvrto izdanje Turopoljske milje za ljubitelje biciklizma i rekreacije


VG Tur Team je biciklističko avanturistička udruga iz Velike Gorice koja broji ukupno 40 članova. Članovi su mladi ljudi redom ambiciozni biciklisti, planinari, avanturisti, rekreativci s područja grada Velike Gorice i šire. Ove godine organiziraju cikloturistički maraton pod nazivom Četvrta Turopoljska milja, a koji će se održati 29.06.2019. s početkom u 10 sati.

Dionica biciklijade: Pleška 38, ispred CB Bambus(START) – Gradići – Donja Lomnica – Kurija Modić-Bedeković(1. STAJALIŠTE) – Lukavec – Gornja Lomnica – Velika Mlaka – Kapela Svete Barbare (2. STAJALIŠTE) – Mičevec – Velika Kosnica – Mala Kosnica – Strmec Bukevski – DVD Strmec Bukevski (3. STAJALIŠTE) – Obed – Čret Posavski – Jagodno – Novo Čiče – Jezero Ježevo (4. STAJALIŠTE) – Velika Gorica – Pleška 38, ispred CB Bambus (CILJ)

Organizatori preporučuju da svi zainteresirani sudionici svakako dođu prije starta radi prijave i podjele start paketa, te kako bi se podružili uz kavicu i pripremili za cjelodnevni provod. Oni će već od 8 ujutro biti na adresi CB-a Bambus u Pleškoj.

 

– Dragi zaljubljenici u cikloturizam i ljubitelji avanture, dođite na 4. Turopoljsku Milju,  Povedite svoje prijatelje i obitelj i vidimo se ispred Caffe Bar-a Bambus na adresi Pleška 38, Velika Gorica. Pobrinut ćemo se da se zabavite kao i prethodnih godina te da upoznate bolje Turopolje – kazao je Vladimir Bokšić, tajnik udruge i jedan od organizatora.

Riječ je o biciklijadi osmišljenog baš za svakoga, što su mnogi i prepoznali! Prva godina organizacije  zabilježila je oko 130 sudionika, druga  330, a prošle godine sudjelovalo je čak 450 ljudi. Svake godine meteorolozi najavljuju kišu,  no do sada u organizacijskom timu ističu kako ih je uvijek polsužilo vrijeme. Sve koji se odluče biciklirati na njenom četvrtom izdanju čeka šest sati vožnje u jednoj grupi, a koja nema ni pobjednika, niti gubitnika!

Kotizacija je simboličnih 30 kuna, a prijave su otvorene do 28 lipnja. Možete se i prethodno najaviti OVDJE.