Prijava

Vaša prijava

Sve spremno za Kupske večeri u Pisarovini


Manifestacija Kupske večeri održat će se od 12. do 14. srpnja u Pisarovini uz rijeku Kupu. Organizatori su pripremili bogat zabavni, kulturni i sportski program za cijelu obitelj. Manifestaciju u petak od 21 sat otvaraju nastupi sastava Colapis i Begini.

Subota će biti u znaku sporta. U 10 sati održat će se utrka Memorijal ‘Julije Boroša-Jumbo’ na kojoj će atletičari odmjeriti snage, a 18 sati veslačka utrka otkrit će tko je najbolji veslač među gradonačelnicima i načelnicima naselja uz Kupu. U zabavnom dijelu nastupit će Miroslav Škoro i grupa Pandora.

Zadnji dan manifestacije otvorit će u 15 sati praćkijada, zatim od 17 sati održat će se veslačka utrka. Gurmani će moći ocijeniti srneći paprikaš od 19 sati. Natjecanje u povlačenju užeta zakazano je za 19,30 sati. U 20,30 sati u kulturno-umjetničkom djelu nastupit će KUD „Sv. Ana“, LIS „Plješevica“ i KUD ‘Stijena’ iz Cazina.

Tijekom subote i nedjelje od 14 sati posjetitelji će moći uživati u panoramskoj vožnji gliserom po Kupi, a održat će se i Kiselički sajam domaćih proizvoda i rukotvorina. Više doznajte ovdje.