Prijava

Vaša prijava

Budite dio turističkog ‘booma’ Zagrebačke županije


Zagrebačka županija pokrenula je program edukacije ‘Poduzetništvo u turizmu’ koji će provoditi Ekonomski fakultet Zagreb. Prijaviti se mogu poduzetnici i djelatnici koji se bave turističkom djelatnošću, oni koji se tek planiraju baviti turizmom, kao i djelatnici javnih institucija s područja Zagrebačke županije. Polaznici edukacije moraju imati minimalno srednju stručnu spremu.

Županija sufinancira edukaciju najviše 15 polaznika s područja Zagrebačke županije u visini do 75 posto cijene programa edukacije, odnosno 9 tisuća kuna po polazniku. Razliku do 12 tisuća kuna, pune cijene edukacije, snose sami polaznici ili pravna osoba koja upućuje zaposlenika na edukaciju.

Edukacija će se provoditi na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Počinje 13. rujna i trajat će četiri mjeseca. Predavanja će se održavati petkom od 16 do 20 sati i subotom od 9 do 13 sati. Po završetku programa svim polaznicima bit će izdani certifikati o završenom programu cjeloživotnog obrazovanja Ekonomskog fakulteta Zagreb koji se upisuje u radnu knjižicu.

Natječaj je otvoren do ponedjeljka. Više o natječaju doznajte ovdje.