Prijava

Vaša prijava

Sinoć provaljeno u mljekomat u Pleškoj ulici


Pokušaj provale u kuću u Šiljakovini dogodio se u noći s 28. na 29. listopada od 13 do 19 sati. U obiteljsku kuću u Ulici Fiketi provalnik je ušao kroz prozor na terasi, nakon čega je ispremetao stvari po kući. Iz nepoznatog razloga napustio je prostor ništa ne otuđivši.

Obiteljska kuća u Okuju našla se na meti provalnika početkom tjedna, točnije 28. listopada od 10,30 do 16 sati. Provalnik je u ovom slučaju iskoristio metalne ljestve kako bi se popeo na gornju etažu kuće u Ulici Gajec. I ovaj put provalnik je obio prozor i ispremetao stvari, a u unutrašnjosti ga je čekao bogat plijen. Lopov je pronašao gotovinu i zlatni nakit vrijedne više od 10 tisuća kuna, s kojima se uputio u nepoznato.

Na meti lopova dva puta ovoga tjedna našao se i mljekomat u Pleškoj ulici. Prvi put u njega je provaljeno 28. listopada, a drugi put sinoć.

– Provalnik je prvo onesposobio lokot, a zatim savio vrata i tako ih nasilno otvorio. Iz mljekomata su zatim ukradene ladice s novcem u kojima se nalazilo 2 tisuće kuna. Šteta je nešto veća s obzirom na to da je došlo do uništenja mljekomata – rekao je Nikica Ljubanović, policijski inspektor PP-a Velika Gorica.