Prijava

Vaša prijava

Ekipa iz GKM-a na jedinstven način Goričankama čestitala Dan žena


Povodom Dana žena ekipa iz Goričkog kluba mladih poklonila je Goričankama ručno izrađene ruže. U akciju su uključili učenike prvih i drugih razreda Srednje strukovne škole, koji su izrađivali ruže. Svaka je sadržavala posebnu posvetu. Osim radionice izrade cvijeća održano je i edukativno predavanje o svrsi, poanti i osnivanju Dana žena.

Povodom Mjeseca hrvatskog jezika u prostoru Goričkog kluba mladih 13. ožujka održat će se predavanje o važnosti hrvatskog jezika kao jednim od najvažnijih značajki hrvatskog nacionalnog identiteta. Predavanje profesora Igora Subotića možete poslušati od 19 sati.

U ponedjeljak, 16. ožujka od 19 sati u GKM-u možete doznati kako postupati kada naiđete na napuštenu životinju, koga nazvati, ali i objašnjenje zašto svaka lokalna jedinica samouprave treba imati barem jedno sklonište za životinje. O ovoj temi govorit će zaposlenici Skloništa za životinje Velika Gorica. Nakon predavanja slijedi radionica izrade igračaka za pse iz skloništa. Kako bi sudjelovali u radionici potrebno je samo donijeti dvije čiste pamučne majice/krpe i jedne škare.

– Sve igračke bit će donirane skloništu, a za one koji ipak žele učiniti nešto više ili, s druge strane, ne žele sudjelovati u radionici, a žele pomoći skloništu, moći će ubaciti i novčane donacije u kutijicu za sklonište Sigurna kućica koja će biti u klubu cijelo vrijeme (do 22 sata) tijekom predavanja i radionice – poručili su iz GKM-a.