Prijava

Vaša prijava

Od ponedjeljka počinju voziti izvanredne autobusne linije

[]

Iz Grada Velike Gorice najavili su kako od ponedjeljka počinju voziti izvanredne autobusne linije koje će povezivati okolna naselja s Velikom Goricom, kao i jedna linija prema Velikom Polju, odnosno Zagrebu. Prijevoz će biti omogućen samo putnicima s propusnicama, a ulazak u autobus nadgledat će pripadnici operativnih snaga Civilne zaštite Grada Velike Gorice. Broj mjesta u autobusima je zbog sigurnosnih i zdravstvenih razloga ograničen.

Uvedeno je šest izvanrednih autobusnih linija s minimalno sedam autobusa. Pet autobusnih linija koje će prometovati odnosno povezivati naselja s Velikom Goricom i jedna autobusna linija (minimalno dva autobusa) koja će prometovati prema Zagrebu (Veliko Polje). Spomenuti prijevoz prema Velikom Polju imat će osam polazaka (tri jutarnja, tri popodnevna i dva večernja).

– Grad Velika Gorica osigurao je nužni prijevoz tijekom cijelog tjedna za svoje građane do daljnjeg. Svrha nužnog prijevoza je omogućiti ljudima odlazak na posao i povratak s istog – poručili su iz Grada.

VOZNI RED