Prijava

Vaša prijava

Poduzetnički inkubator traži prve korisnike, najam prostora s režijama već od 250 kuna

[]

U sklopu Programa poticanja poduzetništva “Startup VG Inkubator”, Grad Velika Gorica je objavio poziv poduzetnicima početnicima da iskoriste mogućnost najma poslovnog prostora, u sklopu kojega mogu koristiti i druge oblike poslovnih usluga, na adresi Trg kralja Tomislava 16. U prvom goričkom startup inkubatoru, korisnici mogu unajmiti radnu jedinicu prosječne površine pet četvornih metara, a koristiti mogu i zajedničke prostorije – prezentacijsku dvoranu, prostor za druženje, sobu za sastanke, čajnu kuhinju te sanitarni čvor. Prostor je klimatiziran, u potpunosti opremljen te pokriven optičkim internetom.

– U poslovnom prostoru ukupne površine oko 200 četvornih metara koji je namijenjen za uredsko poslovanje, različite oblike poslovnog savjetovanja i usluga povezanih s tim, može se uzeti na korištenje jedna ili više slobodnih radnih jedinica i to na period od minimalno tri mjeseca do maksimalno 12 mjeseci, uz mogućnost produženja. Poziv je trajno otvoren do popunjenosti kapaciteta. Prijave se razmatraju kontinuirano svakog prvog ponedjeljka u mjesecu – kažu iz Grada Velike Gorice.

U sklopu poziva, Grad je objavio i cjenik za korištenje radnih jedinica. Pa će poduzetnika početnika tako mjesečno najam jedne radne jedinice koštati 250 kuna, za dvije radne jedinice cijena je 400 kuna, a za tri radna mjesta, odnosno troje zaposlenih unutar iste pravne osobe, cijena je 500 kuna. Cijena korištenja radne jedinice uključuje režijske troškove, troškove energenata, čišćenja i održavanja te sve ostale troškove koji su posljedica korištenja prostora.

Prijave se zaprimaju od 19. listopada, a ostali uvjeti i detalji javnog poziva dostupni su OVDJE.