Prijava

Vaša prijava

Dan otvorenih vrata nove sportske dvorane


dvorana55
Na Međunarodni dan obitelji, 15. svibnja, nova, dovršena sportska dvorana otvara svoja vrata djeci, sportašicama, sportašima i građanima. Manifestacija Dan otvorenih vrata počinje u 16:00 i traje do 21:00 sat, pozivamo vas da dođete i pogledate naše sportske udruge koje će demonstrirati svoje vještine, a ujedno možete u obilazak svih sportskih sadržaja koje nudi nova dvorana.

- Dvorana je danas, usprkos onima koji su željeli stopirati, dobila i uporabnu dozvolu. I sada s ponosom i zadovoljstvom mogu ustvrditi – završili smo gradnju nove sportske dvorane, dvorane koja će predstavljati središte amaterskog, profesionalnog i rekreacijskog bavljenja sportom u našem gradu – istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić.

Kao grad prijatelj djece i sporta, Grad Velika Gorica već godinama uspješno podržava sve aktivnosti koje utječu na pozitivan i zdrav razvoj djece i mladih. Podržava aktivnosti i programe koji pružaju podršku roditeljima i obitelji te u kvalitetnoj suradnji s udrugama stvara cjeloviti koncept zajednice koja brine o svojim građanima.

dvorana-uporabna1
dvorana-uporabna2
dvorana-uporabna3