Prijava

Vaša prijava

Obrazovanje u fokusu: Gradonačelnik Ačkar primio najuspješnije goričke učenike, a potom se susreo s nagrađenim učiteljicama

[]

Obrazovanje je danas bilo u fokusu gradonačelnika Velike Gorice Krešimira Ačkara. On se susreo s najboljim učenicima i učiteljicama velikogoričkih osnovnih škola.

S gradonačelnikom su bili učenici koji su ostvarili zapažene rezultate na školskim natjecanjima.

”S nama su bili Ena Novak i Matej Marijetić iz OŠ Nikole Hribara, te Rebeka Čačić, Laura Črnjak i Mateo Quien Brozičević iz OŠ Jurja Habdelića“, napisao je Ačkar na svom Facebook profilu.

Nakon učenika došao je na redu prijem za najuspješnije učiteljice iz velikogoričkih osnovnih škola. One su se našle u durštvu 505 najuspješnijih hrvatskih učitelja za prošlu školsku godinu. To su Erika Likan Kelentrić, Valentina Japec i Vesna Stipić iz OŠ Nikole Hribara, te Dalia Kager i Marina Mužek iz OŠ Eugena Kvaternika.

Velika Gorica je grad koji prepoznaje obrazovanje kao temelj cjelokupnog razvoja i budućnosti, pa je za to već nagrađen u prestižnom izboru portala Gradonačelnik.hr i Jutarnjeg lista.

Objava Obrazovanje u fokusu: Gradonačelnik Ačkar primio najuspješnije goričke učenike, a potom se susreo s nagrađenim učiteljicama pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.