Prijava

Vaša prijava

Tražite posao?: Na burzi je trenutačno aktivno 89 oglasa u kojima se ukupno traži 221 radnik ili radnica za poslove u Velikoj Gorici

[]

mzlz traži desetke radnika na burzi

Radnici su i dalje vrlo traženi u Hrvatskoj. Na burzi, točnije Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, trenutačno je aktivno 9545 oglasa su ukupno 24.591 slobodnim radnim mjestom. Najviše se traže sljedeća zanimanja – prodavači/ce, konobari/ce, kuhari/ce, čistači/ce i medicinske sestre odnosno medicinski tehničari…

I u Velikoj Gorici radnici su vrlo traženi. Za zapošljavanje u našem gradu trenutačno je na burzi aktivano 89 oglasa sa 221 slobodnim radnim mjestom. Struktura traženih zanimanja vrlo je slična onoj na razini Hrvatske o kojoj smo pisali u prethodnom odlomku.

Trenutačno najviše potreba za radnicima na području Velike Gorice ima na Zračnoj luci Franjo Tuđman.

Poslodavac koji traži najviše radnica i radnika je HAVAS – Zemaljske usluge, tvrtka koja obavlja niz usluga na zagrebačkom aerodromu. Ta tvrtka traži ukupno 54 radnica ili radnika na raznim radnim mjestima.

HAVAS trenutačno ima otvorene oglase za referenta generalne avijacije (traži se jedan radnik ili radnica, a nudi se stalni radni odnos na određeno, bruto plaća 1000 eura), devet transportnih radnika (nudi se bruto plaća od 1200 eura), deset čistačica (bruto plaća 1200 eura), deset radnika i radnica za izgubljeno/nađeno (bruto plaća 1200 eura), referent za putničke usluga (devet radnica ili radnika, bruto plaća od 1340 eura), viličarist (pet izvršitelja, bruto plaća od 1430 eura), te deset radnika ili radnica za posebne usluge putnicima (bruto plaća 1440 eura).

Tvrtka Međunarodna zračna luka Zagreb, pak, traži tri mlađa vatrogasca, te jednog suradnika ili suradnicu u Odjelu upravljanja opasnostima od divljih životinja.

Objava Tražite posao?: Na burzi je trenutačno aktivno 89 oglasa u kojima se ukupno traži 221 radnik ili radnica za poslove u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.