Prijava

Vaša prijava

Svakako svratite: Petek na Gorice ponovno donosi turopoljske delicije i rukotvorine lokalnih proizvođača

[]

delicije

Prvi petak u mjesec tradicionalno donosi manifestaciju Petek na Gorice. Posjetitelje pored Muzeja Turopolja čekaju štandovi prepuni domaćih delicija i rukotvorine lokalnih proizvođača od 10 do 14 sati.

– Naši izlagači s Mljac placa donose najbolje što Turopolje ima za ponuditi – OPG Balažić, OPG Brozović, Turopoljski štrukli Ivane Belošević, samo su neki od sudionika koji će vas očarati svojim autentičnim proizvodima.

delicije

Ako ste više skloni umjetničkom izričaju, Art plac je mjesto za vas. Ondje ćete pronaći raznovrsne rukotvorine, unikatne dizajnerske komade i inspirativne umjetničke radove. Etno radiona Čehulić, Obrt Megy design, kao i udruge Kis Olgica Simović i Valovi, samo su neki od sudionika koji će vas inspirirati svojim kreativnim radovima – poručuju iz Turističke zajednice.

delicije

Pomozite SOS Zajednici mladih u Velikoj Gorici

Za one koji žele djelovati dobrotvorno, i ovog Peteka na Gorice bit će postavljen štand s QR kodovima SOS Dječjeg sela Hrvatska za doniranje SOS Zajednici mladih u Velikoj Gorici. Svaka vaša donacija može napraviti veliku razliku u životu djece kojima je potrebna podrška, a zauzvrat ćete dobiti i jedan od proizvoda izlagača.

delicije

Petek na Gorice nije samo prilika za kupovinu i razgledavanje. Sudionici će imati priliku sudjelovati u radionici “Izradi svoju modernu podgutnicu” koju u večernjim satima – od 18 do 20 sati, vodi Ethnotina – Tina Miličević.

Ova zanimljiva radionica spaja tradicionalno i moderno, pružajući vam priliku da sami stvorite unikatni modni dodatak koji odražava vaš stil i kreativnost.

Uz samu radionicu, na koju se potrebno prethodno prijaviti i uplatiti kotizaciju, posjetitelji će kroz priču imati priliku upoznati s jednim od najstarijih modnih dodataka na području Turopolja.

Objava Svakako svratite: Petek na Gorice ponovno donosi turopoljske delicije i rukotvorine lokalnih proizvođača pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.