Prijava

Vaša prijava

Pripremite se za hladnu noć i sljedeće jutro: Temperature bi mogle pasti do nule, a moguć je i mraz. Za sutra ujutro trebat će vam toplija odjeća

[]

noć led staklo

Hladna noć je pred širim zagrebačkim i velikogoričkim područjem, stoji u prognozi vremena Državnog hidrometeorološkog zavoda. Temperature bi mogle pasti do nule, a moguć je i mraz. Očekuje nas, dakle, i hladno jutro, pa pripremite topliju garderobu.

Evo prognoze za naše područje za sutra, a koja uključuje i noć pred nama:

Djelomice sunčano u prvom dijelu dana, popodne promjenjivo, navečer i pretežno oblačno uz porast vjerojatnost za kišu, osobito u noći na utorak. Vjetar slab do umjeren sjeveni i sjeveroistočni. Najniža jutarnja temperatura zraka između 0 u okolici grada i 4 u središtu, a najviša dnevna oko 12 °C.

Razmjerno svježe vrijeme za ovo doba godine čeka nas i u ostatku sljedećeg tjedna, najavljuje DHMZ. Do petka najviše dnevne temeperture neće se penjati iznad 14 stupnjeva Celzijevih.

Kiša se može očekivati u utorak i srijedu.

U petak bi se moglo razvedriti, a najviša dnevna temperatura mogla bi doseći i 17 stupnjeva Celzijevih. U subotu bi moglo biti i malo toplije – 20 stupnjeva.

Objava Pripremite se za hladnu noć i sljedeće jutro: Temperature bi mogle pasti do nule, a moguć je i mraz. Za sutra ujutro trebat će vam toplija odjeća pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.