Prijava

Vaša prijava

Ultrabrzi internet stiže u Veliku Goricu: Građane brinu kablovi koji opasno vise iznad ulica i dotrajali stupovi na koje su postavljeni

[]

Puna tri mjeseca Hrvatski Telekom u Velikoj Gorici postavlja najmoderniju optičku infrastrukturu. Svakoga dana kamioni s radnicima razmile se po našem gradu, razvlače se kablovi, sve ide brzo… Radovi bi trebali završiti do kraja godine i tada će oko 14.000 kućanstava dobiti ultrabrzi internet.

Iako se tome raduju mnogobrojni Goričani koji muku muče sa sporim internetom, neke naše sugrađane, koji su nam se javili, brine što su kablovi doslovne premrežili ulice i vise im iznad glava.

Čitatelji su nas upozorili da u Ulici Emilija Laszowskog kablovi opasno vise ljudima nad glavom.

Kablovi su postavljeni na stup koji se nakrivio pod težinom, a što će tek biti na ljeto kada se kablovi dodatno prošire i još više objese. Pitanje je mogu li kamioni već sada proći ispod – zabrinut je naš čitatelj.

ultrabrzi internet
Kablovi u Ulici Emilija Laszowskog / Foto: Marta Horvat
ultrabrzi internet
Stup u Ulici Emilija Laszowskog opasno se nakrivio pod teretom kablova

Kablove za ultrabrzi internet radnici su jučer razvlačili po Fabijančićevoj ulici i Ulici braće Radić. Pogled prema nebu otkriva šumu kablova kakvu ranije nismo imali priliku vidjeti u našem gradu.

Objava Ultrabrzi internet stiže u Veliku Goricu: Građane brinu kablovi koji opasno vise iznad ulica i dotrajali stupovi na koje su postavljeni pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.