Prijava

Vaša prijava

In Memoriam Damir Cvetković – Cec


Umro je Damir Cvetković – Cec, poznati velikogorički glazbenik

damir cvetkovic poretret

Damir Cvetković, umro je prvoga travnja nakon kratke i teške bolesti u 47. godini. Rođen je 12. srpnja 1967. godine. Obitelj mu je porijeklom iz Cvetković Brda, a živio je u Velikoj Gorici. Od malih nogu bavio se glazbom. Bio je školovani harmonikaš i klavijaturist koji je započeo glazbeničku karijeru u grupi Delfini. Najveći trag ostavio je svirajući u grupi Omega i Sjene, a zadnjih godina je svirao u VG Bandu. Uz glazbu je i studirao. Diplomirani je inženjer agronomije, a bio je zaposlen u zagrebačkom Zrinjevcu.

Nedavno su kolege glazbenici, prijatelji i rodbina u Okujama organizirali humanitarno druženje i koncert uz znak podrške Damiru Cvetkoviću u borbi s teškom bolešću koju ipak nije uspio prevladati. Obitelj Cvetković je u pismu zahvale sažela svu bol koju su proživljavali, ali i zahvalnost za solidarnost i podršku koji su primili od brojnih žitelja Turopolja. – „Kroz ovih godinu dana borbe s bolešću, puno smo naučili o zajedništvu i značaju obitelji, kako biti jači, koliko prijatelja imamo i koliko smo zapravo sretni što imamo takve divne ljude na našoj strani. Ova gesta, ovaj koncert dirnuo nas je sve do suza jer znamo da još uvijek ima dobrih ljudi koji su poznavali i poštivali Damira i koji će ga se zauvijek sjećati s ljubavlju kao i mi. Hvala Vam svima koji ste na bilo koji način sudjelovali, u naše i u Damirovo ime“!

Posljednji ispraćaj Damira Cvetkovića – Ceca bit će u petak 3. travnja u 14,30 sati na gradskom groblju u Velikoj Gorici.