Prijava

Vaša prijava

Očekivana pobjeda rukometaša Gorice


Premijer liga za poredak od 5. do 8.mjesta, 1. kolo

DSC_0559
U završnom dijelu natjecateljske 2014./2015. sezone rukometaši Gorice imaju ”relaksirajuću” fazu u kojoj se natječu s momčadima Zameta (Rijeka), Spačve (Vinkovci) i Karlovca za poredak od 5. do 8. mjesta, odnosno u apsolutnom poretku (računajući Ligu za prvaka od 6 klubova) od 7. do 10. mjesta. Igra se po dvostrukom bod sustavu (svaki sa svakim, doma i u gostima), bez prenošenja bodova iz međusobnih susreta iz prvog dijela prvenstva.

Gorica je u prvom kolu protiv momčadi iz Vinkovaca dobila utakmicu zahvaljujući dobroj igri u završnici i odličnim obranama Nikole Lončara. U prvom poluvremenu domaći su imali stalnu prednost koja je iznosila 1-3 pogotka. Nakon odmora Spačva je poravnavala na 17:17 i 19:19, ali kada je kod 20:19 na vrata stao Lončar i imao pet uzastopnih obrana domaća momčad se brzo odvojila i susret mirno privela kraju. Uvjerljivo najučinkovitiji igrač na parketu bio je Domagoj Ferenčina koji u ovakvoj formi može sve – dirigira, asistira i zabija. Trener Pekera je dao određenu minutažu mlađim igračima, jer ova liga je kao naručena za provjeru potencijala igrača koji su u ovoj sezoni priključeni standardnom sastavu.

U slijedećem kolu (18.travnja) Gorica gostuje kod Zameta koji je u prvom kolu bio bolji od Karlovca (34:24).


DSC_0554

HRK Gorica – RK Spačva-Vinkovci 27:22 (14:13)

Velika Gorica. Dvorana Srednjih škola. Gledatelja 100. Suci: Dražen Gladović i

Goran Volenik (oba iz Virovitice). Nadzornik: Vojo Musulin (Kaštela).

HRK GORICA: Sladoljev, Lončar, J.Dijanić (vratari), Ceković 6, Ferenčina 11(2), Krstanović, Petković, Bonić 3, Matanović, Vladušić 3, Nedić, Buhiniček, Nikić, Goršeta 2, M.Dijanić 1, Jurdana 1. Trener: Hrvoje Pekera.

RK SPAČVA-VINKOVCI: T.Stojanović, D.Stojanović (vratari), Kalaica 2, Ma.Mišić 5, Mi.Mišić 1, Šijaković 1, Babić 1, Vukušić 1(1), Ranogajec 2, Stojnović 2, Kordi 7, Lasić. Trener: Josip Mečić.

 


Udarniku bod protiv Kustošije

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda