Prijava

Vaša prijava

Rekreativno terapijsko jahanje u organizaciji Udruge Suncokret


terapijsko-jahanje

Udruga Suncokret ove jeseni nastavlja sa programom rekreativno-terapijskog vježbanja po Tai-Chi i Chi-Qong metodi.

Vježbanje se odvija utorkom i petkom u jutarnjem terminu, od 11h do 12h, u prostorijama Srednjoškolskog centra, Stjepana Tomaševića 21, u Velikoj Gorici.

Tai-Chi se često naziva meditacijom u pokretu. Ove zdravstveno-energetske vježbe laganih pokreta, popraćene osviještenim disanjem, prikladne su za sve dobne skupine i sposobnosti. Naizgled nezahtjevne, redovitom praksom rezultiraju povećanom gipkošću, boljim tonusom mišića, reduciraju stres a često i ublažavaju kroničnu bol.

Za predbilježbu potrebno je najaviti se voditelju Draženu Mužaru na broj telefona 098/513-348.

Udruga osoba s invaliditetom „Suncokret“ je nevladina, neprofitna i nestranačka organizacija koja od 1997. godine djeluje na području Velike Gorice s ciljem ostvarivanja prava, pružanja podrške i poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom.

Udruga danas broji znatno redovito članstvo osoba s invaliditetom svih dobnih skupina i etiologija kao i podupiruće članstvo koje se sastoji kako od članova njihovih obitelji tako i od ostalih zainteresiranih građana. Kroz redovne aktivnosti druženja i kreativnih radionica te osiguravanjem međusobne podrške udruga predstavlja model inkluzivne, otvorene i ravnopravne zajednice i pruža viziju društva bez prepreka i predrasuda.