Prijava

Vaša prijava

POLICIJA UHVATILA ZAGREBAČKOG DILERA DOK JE PRETOVARIVAO DROGU IZ JEDNOG KOMBIJA U DRUGI Zaplijenili su mu gotovo 80 kila marihuane


Dok je pretovarivao marihuanu iz jednog kombija u drugi na području Velike Gorice u srijedu u kasnim večernjim satima, Službenici kriminaliteta droga PU zagrebačke pomrsili su planove 36-godišnjem dileru kojeg su uhvatili s "prstima u pekmezu" zaplijenivši od njega ukupno 78,8 kilograma marihuane. 

Pretresom vozila koja je koristio, kriminalisti su u jednom autu "nanjušili" 20 paketa marihuane a u drugom 50. Tijekom, pak, kriminalističkog istraživanja, na području Novog Zagreba policija je detektirala još jedno vozilo koje je koristio, a u kojem je bilo skriveno još pet paketa iste droge. 

Istražitelji su utvrdili da je 36-godišnjak nabavljao veće količine marihuane koju je skrivao po tri automobila, kojima je marihuanu potom isporučivao drugim dilerima po Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.

Po dovršetku obrade, diler trave je zaradio kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku, a obzirom da su krajnje destinacije marihuane još uvijek nepoznate, policija traga za drugim preprodavačima iz lanca koji su očito imali namjeru "uljepšati" predstojeće blagdane krajnjim korisnicima.