Prijava

Vaša prijava

NIKOLA IZLETIO IZ BIG BROTHER KUĆE, ALI ZATO JE UŠAO NOVI STANAR - LUCIJAN IZ SOLINA 'Teško se dam isprovocirati, no kad poludim onda se baš svađam'


Neki izlaze, neki ulaze – u Big Brother kući je vrlo prometno.

Ovaj put, novi stanar je postao Lucijan iz Solina. Lucijan je bio na audicija za Big Brother u Splitu, no tad mu nije uspjelo ući u kuću. Ali stanari su ga izabrali za svog novog nakon što su vidjeli njegov video.

Lucijan se inače bavi plesom i obožava večernje izlaske, a o sebi je u videu rekao: 'Teško se dam isprovocirati, no kad poludim onda se baš svađam.'

luciano-plazibat.jpg
 

Zgodnom Lucijanu najviše su se razveselile imenjakinja Lucija i Anchy koje su mu otvoreno rekle da ga smatraju 'preslatkim'.

No kako je novi stanar ušao, netko je morao izaći. Ovaj put to je bio Nikola kojemu ispadanje, čini se, nije teško palo.

No iznenađenjima tu nije bio kraj.

U Kuću Velikog Brata ušlo je još novih stanara koji će prvo vrijeme ipak provesti u tajnoj kući.

Karla ima 19 godina i dolazi iz Splita. Za sebe kaže da je uvijek nasmijana i vesela.

karlaa.jpg
 

Marin ima 22 godine. Dolazi iz okolice Splita, no trenutačno živi u Zagrebu. Za sebe kaže da je temperamentan i voli se dobro posvađati.

marin.jpg
 

Osim njih, u Kuću su ušle i uporna Velikogoričanka Ana-Marija, te Zagrepčanka Ana koja više voli da ju se zove Krištofka.

anamarija i ana.jpg
 

Osim njih, novi stanar tajne kuće je još jedan Splićanin, Nikola.

nikola.jpg