Prijava

Vaša prijava

MUŠKARAC UNATOČ MJERI ZABRANE PRIBLIŽAVANJA NASRNUO NA ŽENU Oteo ju, vozio u autu do Velike Gorice i čitavo vrijeme brutalno udarao, ima teške ozljede


Iako mu je sud izrekao mjeru zabrane približavanja, zagrebački policajci ponovno su imali posla sa 48-godišnjakom koji je nasrnuo na svoju vršnjakinju, najvjerojatnije bivšu partnericu, pritom je teško ozlijedivši.

Bila u strahu za život

Kako je javila policija, sve se dogodilo u petak oko 20 sati. Nasilnik je došao do vozila kojeg je žrtva parkirala na području Novog Zagreba. Kad je primijetio da se približava automobilu naredio joj je da mu da ključeve, a kad mu ih je ona predala nastavio joj je prijetiti i zapovijedio da sjedne na suvozačko mjesto.

 U strahu za život, žena je to i učinila, a nasilnik je upalio motor i krenuo u smjeru Velike Gorice.

Bijes je kuljao iz njega čitavo to vrijeme, pa je i tijekom vožnje prijetio ustrašenoj ženi, a potom ju i krenuo udarati. Više ju je puta snažno udario u glavu. Došavši do Velike Gorice parkirao je vozilo, a tu su već bili i policajci koji su ga priveli i spasili žrtvu od daljnjeg psihičkog i fizičkog zlostavljanja.

Utvrđeno je da je žena teško ozlijeđena te je kolima Hitne pomoći prevezena u KBC Zagreb na medicinsku obradu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju muškarac je predan pritvorskom nadzorniku. Tereti ga se za niz kaznenih djela - prijetnju, protupravno oduzimanje slobode i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.


NOVI RASPORED ODRŽAVANJA PREDŠKOLE