Prijava

Vaša prijava

Za izradu projekta nathodnika na željezničkom kolodvoru pristigla samo jedna ponuda

[]

Grad Velika Gorica započeo je s primanjem ponuda za izradu projektne tehničke dokumentacije za izgradnju pješačkog nathodnika na željezničkom kolodvoru u Velikoj Gorici. Rok za dostavu ponuda bio je do danas u 10 sati, a na natječaj je pristigla samo jedna ponuda.

Riječ je o ponudi tvrtke BBD- Bridge & Building Design iz Zagreba koja je dala ponudu na 48.400 eura, odnosno 60.500 eura s PDV-om. Podsjećamo, procijenjena vrijednost za izradu tehničke dokumentacije je 50.500 eura.

Projektom je potrebno dati oblikovno, funkcionalno i konstruktivno rješenje za izvedbu pješačkog nathodnika preko željezničke pruge u Kolodvorskoj ulici, kao i prilaz samom nathodniku. Potrebno je i da predvidi korištenje zelenila u vizualnom i funkcionalnom oblikovanju nathodnika.

Nathodnik će povezivati dvije strane kolodvorskoj područja u duljini od 35 metra. Predviđena širina je tri metra, a može biti promjenjiva, no ne manja od 1.5 metra. Maksimalna širina nije određena te nathodnik mora biti natkriven.

Objava Za izradu projekta nathodnika na željezničkom kolodvoru pristigla samo jedna ponuda pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.