Prijava

Vaša prijava

Odlična ponuda i cijene u vrhunskom restoranu u Velikoj Gorici povodom Tjedna restorana

[]

Povodom Tjedna restorana, koji traje od 15. do 24. ožujka, velikogorički restoran Mon Ami nudi odlične menije po promotivnim cijenama. Pripremili su posebna, ukusna iznenađenja u menijima od tri slijeda. Imate mogućnost birati između dva morska menija i jednog mesnog menija, no nude i mogućnost kombinacije. Uz svaki slijed su usklađena i vrhunska vina po promotivnim cijenama.

Samo neka od jela koja su u menijima su carpaccio od tune na rikoli s grana padanom, file lososa u teriyaki umaku, rižoto od turopoljske svinje, pljukanci sa špinatom, kozicama i crnim tartufom.. Cijene menija su za ručak 22 eura, za večeru 24 eura, dok su cijene vina od tri do četiri eura po čaši. Ostatak menija i više informacija možete pronaći na njihovim društvenim mrežama.

Podsjećamo, 2018. godine je bila prva godina za koju je velikogorički restoran Mon Ami dobio Michellinovu preporuku, a ponovno dobivanje samo potvrđuje njihovu kvalitetu. “Mnogi gosti u ovom često prepunom restoranu čini se da nemaju sumnje u kvalitetu ribe koja se ovdje poslužuje, i s dobrim razlogom! Iako se i meso nalazi na jelovniku, prava atrakcija ovdje je riba koja se priprema u jednostavnim, tradicionalnim receptima punima okusa.”, navodi se u Michellinovoj preporuci. Ova preporuka daje mnogo informacija gostima, ali je posebna nagrada i zaposlenicima.

 

Objava Odlična ponuda i cijene u vrhunskom restoranu u Velikoj Gorici povodom Tjedna restorana pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.