Prijava

Vaša prijava

Imate li svog kandidata? Dodjeljuje se od 1.000 do 15.000 eura najboljim radnicima

[]

Nakon sedam uspješnih godina, neprofitna udruga “Mali svjetionik” ponovno je odlučila nagraditi izvrsne radnike diljem Hrvatske, ovaj put s iznosom od 15.000 €. Ova inicijativa ima za cilj promicanje optimizma u društvu putem priča o vrijednim radnicima, čije će uspjehe podijeliti s javnosti.

“Na putu do velikih priča” je slogan koji odražava svrhu ovog projekta – poticanje pozitivnog djelovanja i širenje optimizma diljem Hrvatske. “Vjerujemo u to da ovim projektom možemo učiniti Lijepu Našu boljim mjestom i doprinijeti povećanju optimizma među svima nama”, ističu iz udruge.

Pripreme za otvaranje prijava na natječaj su u tijeku, a prijave će biti otvorene od 4. travnja do 4. svibnja 2024. Svi koji poznaju izvanredne radnike imat će priliku nominirati ih za ovu nagradu putem službene web stranice udruge: www.malisvjetionik.hr.

Ovogodišnji pobjednik bit će nagrađen iznosom od 15.000 €, dok će svi ostali finalisti dobiti po 1.000 €. Svečano proglašenje i dodjela nagrada bit će održani u sklopu konferencije “Global Leadership Summit” u Zagrebu 8. studenog 2024.

Priče o kandidatima i nagrađenima bit će dostupne na društvenim mrežama udruge od 1. kolovoza 2024. godine. Za više informacija i pregled prethodnih godina posjetite njihovu web stranicu: www.malisvjetionik.hr.

Ova inicijativa “Mali svjetionik” nastavlja inspirirati i podupirati izvrsnost u radu, naglašavajući važnost pozitivnih primjera i doprinoseći stvaranju boljeg društva za sve.

Objava Imate li svog kandidata? Dodjeljuje se od 1.000 do 15.000 eura najboljim radnicima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.