Prijava

Vaša prijava

Joy, žena koja je ostvarila svoje snove


Inspiriran istinitom pričom, drama ‘Joy’ je prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj – usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama.

Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy koju je utjelovila sjajan mlada oskarovka Jennifer Lawrence, uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji.

Ova priča ponovno je okupila sjajnu glumačku ekipu. Jennifer Lawrence, Bradley Cooper i Robert De Niro glavni se protagonisti drame ‘Joy’ čiju režiju potpisuje David O. Russell.

Ista ekipa glumila je i u filmu ‘Silver linings Playbook’, kod nas poznatiji pod nazivom ‘U dobru i u zlu’. Jennifer je za glavnu ulogu u tom filmu osvojila Oscara. Režiju je također potpisao David O. Russell. I u njegovom filmu ‘Američke varalice’, vodeće uloge pripale su Lawrence i Cooper. Odlična suradnja nastavljena je i u filmu ‘Joy’.

Ovu zanimljivu dramu s elementima humora možete pogledati već sutra u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu. U isto vrijeme prikazuje se još u ponedjeljak, utorak i srijedu, dok je u nedjelju, 7. veljače na rasporedu u 18.30 sati.

Fotografija: Facebook