Prijava

Vaša prijava

Za projekte udruga mladih Grad osigurao 100 tisuća kuna


Grad Velika Gorica raspisao je natječaj za sufinanciranje projekata udruga mladih i udruga za mlade. Uvjet je da projekti budu usklađeni s Programom za mlade Grada Velike Gorice za razdoblje od 2016. – 2018. godine.

Prijaviti se mogu programi koji nude istraživanje potreba mladih za neformalnim obrazovnim programima u Gradu Velikoj Gorici. Provedbu radionica, edukacija, treninga i tribina za mlade koje su usmjerene podizanju kvalitete života mladih u Gradu Velikoj Gorici, jačanju kapaciteta Savjeta mladih Grada Velike Gorice te udruga mladih i udruga za mlade. Osim toga, financirat će se i projekti vezani uz profesionalno usmjeravanje, karijerno savjetovanje i zapošljavanje, ali i projekti i programi nezavisne kulture mladih i kulture mladih.

Za ovaj natječaj osigurano je 100 tisuća kuna. Najmanji iznos sredstava koji se može prijaviti po projektu je tisuću kuna, a najveći 20 tisuća kuna. Udruga može prijaviti najviše dva programa, a rok za prijavu je do 31. ožujka. Natječajna dokumentacija dostavlja se Upravnom odjelu za predškolski odgoj, školstvo i šport, Trg kralja Tomislava 34.

Ako sva sredstva ne budu dodijeljena do krajnjeg roka za prijavu, Javni poziv ostat će otvoren do utroška sredstava, odnosno do kraja godine.