Prijava

Vaša prijava

“U jednom trenutku odlučio sam i sam uzeti fotoaparat u ruke”


Ljubo Poljak: „Jednom davno je netko rekao da su cvijeće i žene nepresušan izvor ljepote“Fotomaratonu se priključio i Velikogoričan Ljubo Poljak. Tek je prije nekoliko godina otkrio da u njemu leži pravi talent za fotografiju. Danas je istinski ljubitelj fotkanja i trenutak inspiracije želi zabilježiti gdje god stigne. Najviše njegovih fotografija nastalo je upravo na području Velike Gorice i Turopolja.A kako je sve krenulo?

Ljubo nam priča da se ljubav prema fotografiji nije izrodila slučajno. Rezultat je dugogodišnjeg druženja s najboljim fotografima Hrvatske.

-  U jednom trenutku odlučio sam i sam uzeti fotoaparat u ruke. Fotografija me ozbiljno počela zanimati i postao sam fotograf hobist. Najviše me zanimaju motivi prirode, spomenika kulture i lijepih žena. Jednom davno je netko rekao da su cvijeće i žene nepresušan izvor ljepote – pjesnički se izrazio.

Plodni fotograf – amater

Ljubo Poljak aktivno fotografira samo dvije i pol godine, ali već je uspio ovjekovječiti više od 120 tisuća fotografija. Za njih tisuću kaže da su prave umjetničke. Fotka li ovaj foto zaljubljenik i po vašem guštu, možete doznati odmah u galeriji slika…