Prijava

Vaša prijava

Savjet mladih Zagrebačke županije podržao gorički projekt


Savjet mladih Zagrebačke županije odlučio je podržati projekt Savjeta mladih Velike Gorice. Projekt je pokrenut u suradnji s Judo klubom osoba s invaliditetom ”Fuji” i Klubom mladih, a cilj mu je uključiti mlade kroz volonterske aktivnosti u rad s djecom s poteškoćama koja treniraju u Fuji-u. Projekt bi trebao biti realiziran do kraja ove godine.

klub-mladih-2016-19

– Želja nam je se stvoriti sinergiju između mladih i onih koji su u potrebi, a bave se sportom. Ovaj projekt će, uz Savjet mladih Zagrebačke županije, sufinancirati i Grad Velika Gorica. U sklopu projekta nabavit će se didaktički materijal, posebne spužve i ostali potrebni materijal potreban za kvalitetniji trening djece s teškoćama u razvoju koja se bave sportom – rekla je Mirna Gajski Jolić, stručna suradnica za djecu, mlade i udruge u Gradu Velikoj Gorici.

Foto: Zagrebačka županija
Foto: Zagrebačka županija

Na 19. sjednici Savjeta jednoglasno je odlučeno da će se uz gorički projekt podržati i projekti iz Vrbovca te općina Gradec i Pisarovina. Novac će se koristiti za obnovu igrališta u općini Gradec, preuređenje nogometnog kluba Banovo iz Vrbovca te organizaciju turnira u pikadu u Pisarovini.