Prijava

Vaša prijava

VE-GO-RA organizira besplatan seminar


Razvojna agencija Grada Velika Gorica – VE-GO-RA organizira besplatan seminar “Logistika u praksi” na kojem polaznici mogu saznati sve o vrstama prijevoza koji se mogu koristiti ovisno o vrsti robe, kako organizirati kopneni, zračni i pomorski prijevoz roba, koji dokumenti i formulari trebaju za organizaciju transporta, što su incoterms termini i oznake te kako skladištiti robu u carinskim skladištima i slobodnim zonama.

– Predavač Kristijan Stipaničić, jedini hrvatski predstavnik u mreži svjetskog udruženja logističkih kompanija Worldwide Partners Alliance, ujedno i velikogorički poduzetnik s više od deset godina iskustva aktivnog bavljenja logistikom, spreman je s ostalim gospodarstvenicima i djelatnicima u tehničkim službama podijeliti golemo znanje te biti na raspolaganju za konkretna pitanja i razmjenu iskustva – rekla je Blanka Kovač Walaitis, struč.spec.oec., administrativni referent u Razvojnoj agenciji Grada Velika Gorica.

Edukacija će se održati u četvrtak 1. lipnja od 9 do 13 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, a prijava je moguća do 31. svibnja putem ispunjenog obrasca kojeg možete pronaći OVDJE .


THE BEATLES: EIGHT DAYS A WEEK