Prijava

Vaša prijava

Udruga Prijateljica održat će radionicu “Pisanje kao terapija”


Udruga Prijateljica u četvrtak, 1. veljače organizira besplatnu radionicu “Pisanje kao terapija”.

Tema ove radionice je terapijsko pisanje kao oblik pisanja koje donosi neko olakšanje, neku promjenu na bolje, iscjeljenje, pomicanje s “mrtve točke” ili iz “začaranog kruga”. Ono također može biti i privremeno olakšanje, bijeg od nečega što je trenutno prezahtjevno ili teško. U terapijskom pisanju iz sebe otpuštamo ono najskrivenije, najdublje te pišemo o onome što želimo promijeniti na bolje.

– To je jedna u nizu besplatnih radionica, predavanja ili meditacija, koje svaki mjesec organiziramo za Velikogoričanke i Velikogoričane i sve druge zainteresirane. Radionica je namijenjena odraslima, ali je razumljiva i starijoj djeci. Ulaz pogodan i za osobe s invaliditetom – poručili su iz Udruge Prijateljica.

Radionicu vodi autorica Dragana Svalina Stepanić, NLP/NLPt profesionalna savjetnica, EMDR terapeut i hipnoterapeut. Radionica u Horvatovoj 3 počinje u 20 sati i 2 minute.

Broj mjesta na radionici je ograničen te je prijave potrebno poslati na e-mail udrugaprijateljica@gmail.com ili na broj telefona 091 79 45 935.

Objava Udruga Prijateljica održat će radionicu “Pisanje kao terapija” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Ukraden Golf u Zvonimirovoj